Японская кухня – одна из немногих, покоривших весь мир без исключения. Разве остались континенты, на которых не готовят суши, роллы или мисо-суп? Повсюду открывается все больше специализированных ресторанов, чтобы каждый мог попробовать, какова она на вкус!
Дата: За запитом, в будь-який день
Готуйте з нами на майстер-класі японської кухні!
Самому готувати суші, роли і інші японські страви значно простіше, ніж здається. Також нескладно їх красиво подавати і навіть правильно їсти, дотримуючись національних традицій.
На майстер-класі японської кухні ви легко навчитеся:
- Правильно вибирати продукти і їх аналоги;
- Готувати незвичайні страви в домашніх умовах, з підручним обладнанням та посудом;
- Надавати необхідну форму роллам;
- Рівно, красиво і акуратно нарізати продукти або готові роли;
- Робити презентацію на японський манер;
- Їсти в правильній послідовності, щоб сповна насолодитися тонкощами і відтінками приготованого.
Японські страви – це неповторний смак, краса і естетика, а також незаперечна користь в одному флаконі. Рис, свіжі інгредієнти і морепродукти безцінні для здоров’я і фігури. Давно мріяли навчитися самостійно готувати улюблені роли? Приєднуйтесь до нас, і незабаром ви переконаєтеся, що японська кухня – не така страшна і складна, як виглядає на перший погляд!
Вам пропонуються три програми з різними стравами, серед яких ви зможете підібрати варіант на свій смак!
Програма 1
- Ролл «Філадельфія»
- Ролл «Каліфорнія»
- Ролл Футомакі «Спайс»
- Хенд рол «Ясай»
- Гункани з «чукой»
Програма 2
- Чорний дракон
- Червоний дракон
- Зелений дракон
- Місо суп з шитаки
Програма 3
- Ролл Тобіко
- Маки рол з мідіями «Кимчи»
- Обпалені рол Ролл «Боніто»
- Солодкий рол «Темпура» з фруктами
Додаткова інформація
Тривалість: 2,5 години
Вартість: 500 грн.
Кількість осіб в групі: до 9