Бум закарпатських смаків (2 дні)

Економте час на відпочинок: бронюйте, оплачуйте онлайн і отримуйте швидке підтвердження і електронні квитки на свій e-mail.
1650грн.
переглянути способи оплати >
ГАРАНТІЯ НИЗЬКИХ ЦІН
За запитом, в будь-який день

Густий і ароматний бограч, делікатесні жаб’ячі лапки, злегка п’янке вино і солодкий сюрприз від талановитого кондитера … Уже представили? А тепер доповніть картину розкішними видами на давні вулички Ужгорода, таємничістю старого винного льоху, красою Мукачівського замку і свіжим закарпатським повітрям … Навіть не сумнівайтеся: феєричний мікс гастрономічних і туристичних вражень вам забезпечений!

Насолоджуйтеся кращими блюдами української, чехословацької та угорської кухні і пориньте в неповторну атмосферу Карпат в турі «Бум закарпатських смаків»!

Дата: За запитом, в будь-який день

Програма туру

1 день

Необхідно прибути до Ужгорода до 12:00 (рекомендований потяг з Києва №13, № 81). Зустріч з гідом на ж / д вокзалі, трансфер і розміщення в етно-велнес готелі “Унгварський” (або іншому готелі рівня 3 *).

Почнемо наш кулінарний тур з пізнавальної екскурсії – «Унгвар – кулінарна столиця» . Під час прогулянки по тисячолітньому місту Ви відвідаєте середньовічний Ужгородський замок , а так же музей архітектури і побуту. У дегустаційному підвалі Ужгородського замку Вас чекає екскурс в історію вин регіону.

Ужгородський замок

Смачний обід чехословацьких часів чекає в корчмі «Госопода» , яка розташована в самому серці міста. Тут Ви можете спробувати ужгородську сирну поливання з печерицями, квасоля підбиванную, сегединський гуляш, словацький делікатес …

Що ж за день, який проходить без ароматного і міцної кави по-закарпатськи! Під час екскурсії по місту відвідаємо затишне кафе, де вам запропонують дегустацію різних сортів кави, розкажуть про історію кави в регіоні і по справжньому закохалася в каві.

Так само Ви спробуєте кулінарні шедеври всесвітньо відомого ужгородського кондитера Валентина Штефаньо . Він приготує для Вас невеликий (або великий 🙂 кондитерський сюрприз. Симфонія смаку від шоколадного майстра залишить незабутні враження.

Валентин Штефаньо

Увечері Вас чекає вечеря в корчмі «Підкова» в сусідньому з Ужгородом місті Перечин . Це ресторан закарпатської кухні, де Вас будуть пригощати домашніми солоними огірками, квашеною капустою, маринованими Гливи (вешанкі), салом. На Закарпатті існує безліч різних способів шпігованія і копчення солонини. На закуску Вам запропонують місцевий делікатес – жаб’ячі лапки. Чи не китайські і не французькі, а з сусіднього села Тур’я Ремета! Кажуть, що ця кулінарна традиція з’явилася тут з 1812 року, коли в селі стояли табором французи. Наступним блюдом буде банош зі сметаною і шкварками. Далі Ви спробуєте бограч-гуляш – густий суп, який за старих часів готували пастухи на багатті. На другу страву – «зарічевскій делікатес» – кремзлик (дерун) з м’ясом і овочами. Завершить феєрію смаку закарпатський десерт – палачинти (млинці) з домашнім лекваром (варенням). А гарний настрій Вам забезпечить сливовиця від дядька Михайла 🙂

Ситі і задоволені, повертаємося в Ужгород.

2 день

Другий день почнемо з сніданку в готелі «Унгварський». Це будуть закарпатські колобки – «гомбовці» .

Далі ми продовжуємо наш тур в напрямку міста Берегове. По дорозі відвідуємо древній центр виноробства регіону – селище Середнє та руїни замку тамплієрів.

Старий підвал Берегово

Після невеликої пізнавальної екскурсії по місту Берегово , Ви відвідаєте один з уцілілих винних льохів, колись знаменитого «Винного ряду» – «Старий підвал».

Після дегустації – обід в угорському ресторані.

Трансфер в місто Мукачево, де Вас чекає прогулянка вулицями міста і екскурсія в замок «Паланок» . А також дегустація меду в «Медовому будинку». Тут Ви спробуєте 4 види карпатського меду, медовуху та медовий бальзам на травах. Все це без ГМО та іншого нехорошого, адже карпатські бджоли особливі – вони витримують низькі температури, велику вологість і при цьому забезпечують хороший збір гірського меду.

Паланок

Від’їзд групи після 17:30 (поїзда до Києва № 81, № 99, № 13).

Додаткова інформація

Вартість:

  • Дорослий. двомісне розміщення – 1650 грн;
  • Дорослий, одномісне розміщення – 1950 грн;
  • Дитина до 12 років – 1485 грн.

У вартість включено:

  • проживання в готелі “Унгварський”;
  • транспортне обслуговування 2 дні;
  • тематичне екскурсійний супровід + вхідні квитки;
  • харчування: обід і вечеря в 1-й день, сніданок і обід у 2-й день;
  • майстер клас по латте-арту + кондитерський сюрприз;
  • страховка.

У вартість не включено:

  • проїзд до Ужгорода, виїзд з Мукачева;
  • дегустація вин в Ужгороді;
  • дегустації в “Медовому будинку”;
  • кави по меню під час дегустації;
  • спиртні напої (крім 50г сливовиці від Дяді Міші:);
  • особисті витрати.

Партнер туру

Де проходить

Маршрут: Ужгород – Перечин – Берегово – Мукачево

Є питання?
Із задоволенням Вам допоможемо:


Служба підтримки:

063 443 99 09

Ми раді вашим дзвінкам з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 18:00

Розробка сайту:

веб-студія Simplify

Просування і розвиток:

діджитал агенція Контент-Маркетинг