Триденний тур “Пьянящее південне узбережжя” розкриє для вас всі таємниці мистецтва дегустації вина. Подорож починається в Одесі, а закінчиться в Херсонській області. Це захоплюючий п’янкий тур до цього південним колоритом і гостинністю.
Під час екскурсії ви побачите:
- винні господарства та коньячні заводи Південної України;
- музей коньячного справи в Одесі;
- унікальну галерею з декількох тисяч дубових бочок, в яких зберігається коньячний спирт.
Ви дізнаєтеся:
- Одесу з винно-гастрономічною боку;
- де любили випити і поїсти Пушкін, Бабель і Корній Чуковський;
- про те, що чорноморське узбережжя України знаходиться на одній широті з кращими виноробними регіонами Франції і Італії;
- про те, як виробляються кращі вина.
В цей тур варто поїхати для того, щоб:
- відчути себе справжнім сомельє;
- побувати на заводі “Коблево” і виноробному господарстві князя Трубецького;
- проїхатися по знаковим винним місцях південного узбережжя.
Дата: За запитом, в будь-який день
Програма туру
1 день
Прибуття в Одесу о 13:30. Трансфер в готель, заселення. (Рекомендований поїзд з Києва – №761 Інтерсіті +. Відправлення з Києва о 6:11 Без нічних переїздів! Рекомендований поїзд з Харкова – №269 Відправлення з Харкова о 6:13).
Трансфер та поселення в готель. Трохи вільного часу для збору на екскурсію.
Як справжні аристократи, ви почнете день з дегустації ігристих вин . Ви відвідаєте дегустаційний зал заводу шампанських вин “Французький Бульвар”, дізнаєтеся історію і традиції виноробства “шампанських” і, звичайно, продегустувати різні сорти ігристого напою.
П’янке ранок продовжимо смачної кулінарної екскурсією-дегустацією. Одеса майстерно поєднала традиції грецької, молдавської, української, німецької, єврейської та інших кухонь світу. Смачна комбінація оповідань і страв розкриє секрети: де любив перехилити келих Олександр Пушкін, поїсти Бабель, і в яку з певних заходив Корній Чуковський. Звичайно ж, дізнаємося і спробуємо страви “аристократів” і “босяків” Одеси.
З ситим шлунком – знову до дегустації. Вас чекає Музей коньячного справи М.Л Шустова. Де ви почуєте історії та секрети коньячної справи і звичайно посмакувати цим міцним напоєм.
Вільний час в місті.
2 день
Сніданок у готелі. Виселення з номерів. Переїзд в Коблево .
Екскурсія на винзавод «Коблево» . Тут вас чекає прогулянка по території заводу і його цехах, де ви ознайомитися з технологіями виробництва вин. В кінці екскурсії – дегустація продукції: вина, вермути, коньяк і шампанське.
Переїзд в Нову Каховку . Заселення в готель. Обід.
Від дегустацій вам тут нікуди не дітися 🙂 На цей раз ми підем в будинок марочних коньяків “Таврія” , дізнаємося про виноробство на території таврійського краю і заглянемо в підвали, де десятиліттями витримуються найкращі коньячні спирти. У підвалі ви побачите галерею з 6500 дубових бутов і бочок. Після екскурсії – дегустація.
Повернення в готель. Вільний час на відпочинок.
3 день
Сніданок у готелі. Виселення з номерів.
Вина багато не буває!
Уздовж берегів Дніпра прямуємо до виноробному господарству князя Трубецького. Ви познайомитеся з культурою виноробства і дізнаєтеся як правильно і приємно насолоджуватися вином. В кінці екскурсії – дегустація 6 видів вин, і ті, що сподобалися – можна придбати.
Трансфер в Херсон на залізничний вокзал. Рекомендований поїзд до Києва (№765 Інтерсіті. Відправлення з Херсона 0 15:57, прибуття в Київ о 23:07 Без нічних переїздів!), Рекомендований поїзд до Харкова (№365. Відправлення з Херсона 0 15:30 прибуття до Харкова о 10:57)
Додаткова інформація
Вартість:
- дорослі, двомісне розміщення – 5500 грн;
- дорослі, одномісне розміщення – 6700 грн;
- пенсіонери – 4950 грн.
У вартість включено:
- транспортне обслуговування по програмі;
- проживання в готелі (2 ночі);
- екскурсійний супровід;
- харчування: 2 сніданки, 1 обід, 1 гастротур по Одесі;
- відвідування заводів і виноробних господарств + дегустації за програмою;
- страховка.
У вартість не включено:
- квитки на поїзд до Одеси / з Херсона;
- додаткове харчування;
- особисті витрати.