Майстер-клас “Французька кухня” за 2,5 години познайомить вас зі справжнім кулінарним мистецтвом. Шеф-кухар навчить готувати 4 страви, які стануть родзинкою вашого особистого меню. Ви познайомитеся з кожним етапом приготування їжі, техніками і секретами фірмової подачі знаменитої французької кухні.
Під час майстер-класу ви побачите:
- знамениті французькі техніки приготування страв;
- як готуються знамениті соуси, які надають їжі неповторний і унікальний смак;
- як перетворити будь-яку подачу в справжній витвір мистецтва.
Ви дізнаєтеся:
- про оригінальні рецепти французької кухні;
- секрети приготування страв від шеф-кухаря;
- як поєднуючи прості інгредієнти, отримати блюдо рівня мішленівські ресторанов.
Цей майстер-клас варто відвідати для того, щоб:
- навчитися робити смачну вечерю, починаючи з салату, закінчуючи фірмовим десертом;
- прокачати свої кулінарні навички;
- цікаво, незвично і з користю провести час з друзями або другою половиною.
Дата: За запитом, в будь-який день
Програма майстер-класу
Меню №1.
- Салат з сьомги, авокадо і канкасе
- Кіш Лорен
- Цибулевий суп запечений з крутонами
- Креп Сюзетт «фламбе»
Меню №2
- Салат «Нісуаз»
- Перепели з соусом Голландез
- Картопляний «Гратен»
- Парфе
Меню №3
- Качина ніжка конфі з кофітюром з малини
- Груша пашот
- Волован з шрімси коктелей
- Лимонний тарт з меренгою
Додаткова інформація
Вартість: 500 грн.
Тривалість: 2,5 години
Кількість осіб в групі: 8
Кулінарна студія надає все необхідне: фартушки, рецепти, ланч- бокс для упаковки своїх страв, весь необхідний інвентар і посуд.