Майстер-клас молекулярної кухні

Економте час на відпочинок: бронюйте, оплачуйте онлайн і отримуйте швидке підтвердження і електронні квитки на свій e-mail.
від 800грн.
переглянути способи оплати >
ГАРАНТІЯ НИЗЬКИХ ЦІН
За запитом, в будь-який день

Майстер-клас молекулярної кухні – це знахідка для справжніх гурманів, невиправних експериментаторів і просто любителів смачно поїсти.

Під час майстер-класу ви зможете приготувати і скуштувати:

  • Молекулярний борщ, що складається з найнесподіваніших інгредієнтів;
  • Каннеллоні з гарбузового фрешу, фаршировані соусом крем-чіз з сифона і з піною з соку лайм.

Ви дізнаєтеся:

  • Правила, секрети і особливості молекулярної кухні.

Цей майстер-клас варто відвідати для того, щоб:

  • Спробувати “розумну” кухню на смак;
  • Відчути себе неперевершеним гурманом!

Дата: За запитом, в будь-який день

Меню майстер-класу

1. Борщ:

  • цибуля фрі
  • ікра з морквяного фрешу
  • спагетті з бурякового фрешу з бальзамічним оцтом
  • льодяники зі смаженої свинини
  • равіолі зі сметани
  • спонж кейк з солодом
  • сухий лід (для подачі)

2. Каннеллоні фаршировані соусом крем-чіз:

  • соус крем-чіз з сифона
  • канкеллоні з гарбузового фрешу
  • піна з соку лайм

Якщо ви хочете відкрити для себе щось нове, швидше за бронюйте майстер-клас в Києві на нашому сайті!

Додаткова інформація

Тривалість: 3 години

Кількість осіб в групі: 6

Вартість: 800 грн.

Партнер майстер-класу

Де проходить

Є питання?
Із задоволенням Вам допоможемо:


Служба підтримки:

063 443 99 09

Ми раді вашим дзвінкам з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 18:00

Розробка сайту:

веб-студія Simplify

Просування і розвиток:

діджитал агенція Контент-Маркетинг