Майстер-клас молекулярної кухні – це знахідка для справжніх гурманів, невиправних експериментаторів і просто любителів смачно поїсти.
Під час майстер-класу ви зможете приготувати і скуштувати:
- Молекулярний борщ, що складається з найнесподіваніших інгредієнтів;
- Каннеллоні з гарбузового фрешу, фаршировані соусом крем-чіз з сифона і з піною з соку лайм.
Ви дізнаєтеся:
- Правила, секрети і особливості молекулярної кухні.
Цей майстер-клас варто відвідати для того, щоб:
- Спробувати “розумну” кухню на смак;
- Відчути себе неперевершеним гурманом!
Дата: За запитом, в будь-який день
Меню майстер-класу
1. Борщ:
- цибуля фрі
- ікра з морквяного фрешу
- спагетті з бурякового фрешу з бальзамічним оцтом
- льодяники зі смаженої свинини
- равіолі зі сметани
- спонж кейк з солодом
- сухий лід (для подачі)
2. Каннеллоні фаршировані соусом крем-чіз:
- соус крем-чіз з сифона
- канкеллоні з гарбузового фрешу
- піна з соку лайм
Якщо ви хочете відкрити для себе щось нове, швидше за бронюйте майстер-клас в Києві на нашому сайті!
Додаткова інформація
Тривалість: 3 години
Кількість осіб в групі: 6
Вартість: 800 грн.