Майстер-клас з приготування страв тайської кухні – це відмінна можливість поєднати приємне з корисним: підвищити свою кулінарну майстерність і смачно пообідати.
За дві з половиною години під керівництвом досвідченого шеф-кухаря ви навчитеся готувати страви однієї з найцікавіших кулінарних шкіл світу, познайомитеся з унікальними смаковими поєднаннями і відкриєте з абсолютно несподіваного боку звичні продукти.
Дата: За запитом, в будь-який день
Опис майстер-класу
На майстер-класі по тайської кухні в Києві ви навчитеся готувати:
- суп Том Ям Кунг;
- свинину з овочами в устрично-манговому соусі;
- смажені банани в паніровці;
- салат з фунчози з карамелізованою свининою і овощамі.
Ви дізнаєтеся:
- де в Києві вибрати кращі продукти для страв тайської кухні;
- які спеції і в яких пропорціях використовувати;
- яких правил і традицій дотримуються тайські кухарі;
- як працювати з тайським воком.
Мастер-клас тайської кухні варто відвідати для того, щоб:
- урізноманітнити своє домашнє меню і здивувати близьких;
- підвищити рівень своїх кулінарних здібностей;
- познайомитися з кулінарними традиціями азіатської кухні.
Додаткова інформація
Вартість: 500 грн.
Тривалість: 2,5 часа
Кількість осіб в групі: 6-9 осіб