Запрошуємо поринути в атмосферу Грузії, побувавши на цікавому і пізнавальному кулінарному майстер-класі з приготування хачапурі, який буде проводитися в ресторані східної кухні під керівництвом професійного кухаря. Станьте професіоналом в приготуванні однієї з найпопулярніших страв грузинської кухні – хачапурі!
Дата: За запитом, в будь-який день
Майстер-клас з приготування хачапурі
На майстер-класі з приготування хачапурі ми навчимося тонкощам і здобудемо майстерність приготування цього смачного східного блюда. Кухар з ресторану східної кухні «Казбек» поділиться з нами секретами приготування смачного хачапурі з сиром.
Грузинська кухня дуже популярна і різноманітна, але основним грузинським блюдом можна сміливо вважати хачапурі. Це національний борошняний виріб, що представляє собою корж з сиром. Назва походить від грузинських слів «хачо» – сир і «пури» – хліб. Класичний варіант хачапурі – це саме коржик з сиром.
Хачапурі (вантаж. ხაჭაპური) – грузинський коржик з сиром. Хачапурі бувають різної форми: круглі, трикутні, овальні, у вигляді човника. Так, наприклад, Імеретинські хачапурі – круглі і закриті (сир знаходиться всередині). Менгрельскі теж круглі, але відкриті (подібно піці). Аджарські хачапурі – у формі човники, а сирну начинку зверху заливають яйцем. Хачапурі випікають на сковороді – на плиті, вугіллі або в духовий камері.
Здивуйте і порадуйте своїх близьких майстерністю приготування смачних грузинських хачапурі, якому ви навчитеся на майстер-класі у професійного кухаря східної кухні.
Додаткова інформація
Тривалість: 2 години
Вартість: 350 грн.
У вартість входить: все необхідне для майстер-класу